-
26 Νοεμβρίου 2022, 18:26
Αρθρογράφος

Υπόθεση: Ο Jake Sully ζει με την νεοαποκτηθείσα οικογένειά του στον πλανήτη Πανδώρας. Μόλις μια γνωστή απειλή επιστρέψει για να ολοκληρώσει αυτό που είχε ξεκινήσει προηγουμένως, ο Jake πρέπει να συνεργαστεί με την Neytiri και τον στρατό της φυλής των Na'vi για να προστατεύσουν τον πλανήτη τους.
Cast: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang και Kate Winslet.
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Φαντασίας.
Σκηνοθεσία: James Cameron.
Σενάριο: James Cameron, Rick Jaffa και Amanda Silve.
Παραγωγοί: James Cameron και Jon Landau.
Εταιρείες Παραγωγής: TSG Entertainment και Lightstorm Entertainment.
Διανομή: 20th Century Studios.
Πρεμιέρα: 16 Δεκεμβρίου του 2022.
Διάρκεια: 190 λεπτά.
Προϋπολογισμός: 350-400 εκατομμύρια δολάρια.
Official website
Trailer:
-
15 Δεκεμβρίου 2022, 21:52
Αρθρογράφος
Μου άρεσε η ταινία, ήταν απολαυστική όπως και η πρώτη. Ανυπομονώ ήδη για το Avatar. Και πάλι εξαιρετική ήταν η Zoe Saldana.
-
16 Δεκεμβρίου 2022, 14:44
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
drapetisgal7
Μου άρεσε η ταινία, ήταν απολαυστική όπως και η πρώτη. Ανυπομονώ ήδη για το Avatar. Και πάλι εξαιρετική ήταν η Zoe Saldana.
Το είδες 3D προβολή ή απλή? Κ αν σε 3D άξιζε;
-
16 Δεκεμβρίου 2022, 17:58
Αρθρογράφος

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
spiross27
Το είδες 3D προβολή ή απλή? Κ αν σε 3D άξιζε;
3D και ναι άξιζε.
-
17 Δεκεμβρίου 2022, 03:36
TV Guru!
Οπτικα εντυπωσιακο.
Σεναριο τα γνωστα.
Διαρθρωση 2/3 National Geographic, 1/3 ξυλο και εκρηξεις.
Και η ζωη συνεχιζεται.
-
28 Δεκεμβρίου 2022, 14:46
TV Guru!
Πήγα σινέμα και την είδα και σε 3D, ωραία ήταν, το σενάριο κλασσικό, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο αλλά μία χαρά πέρασα και με πολύ ωραία παρέα! Ήταν η πρώτη μού φορά πού βλέπω 3D ταινία γενικότερα, σε κάποια σημεία ήταν πάρα πολύ καλή, ενώ σε κάποια άλλα ήταν σαν να την βλέπεις κανονικά.
Είχα δει πριν πάρα πολλά χρόνια την αρχική ταινία, βέβαια την έβαλα ξανά πριν κάποιες ημέρες για να την θυμηθώ, γιατί την είχα ξεχάσει εντελώς όμως!
Πολύ ωραία πέρασα, τα τοπία εκεί στην φύση τού νερού ήταν απλά μαγικά! -.gif)
Αν έχετε ωραία παρέα, να πάτε σίγουρα σινεμά!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
24 Ιανουαρίου 2023, 18:46
TV Guru!
Εκπληκτική ταινία. Μου άρεσε κ το στορι που το βρήκα πολύ καλύτερο από το πρώτο κ όχι μια από τα ίδια . Το 3D φοβερό ανώτερο από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Μετά την πρώτη ταινία δεν με απασχολούσε αν θα βγει συνέχεια , τώρα ανυπομονώ για την συνέχεια! Για τόσα πολλά σίκουελ που λέει ο Κάμερον δεν ξέρω αλλά μια - δύο ταινίες ακόμα άνετα. Το μόνο αρνητικό που βρήκα ήταν η αργκό που χρησιμοποιούσαν οι έφηβοι πρωταγωνιστές ,τώρα να ακούς τους navi και τους άλλους από την φυλή του νερού να απευθύνονται ο ένας στον άλλον μπρό και που είσαι ρε μπρό και εισαι φρίκ είσαι φρικιό κτλπ λες και ήταν έφηβοι σε νεανική σειρά σε κάποιο σχολείο στην Αμερική δεν ταίριαζε καθόλου