-
31 Δεκεμβρίου 2022, 12:15
Αρχισυντάκτης
Wolf Pack Season 1 – Official Discussion Thread
Wolf Pack Season 1
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
Αμερικανική νεανική σειρά φαντασίας από τον Jeff Davis που θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 26 Ιανουαρίου του 2023 με βάση το βιβλίο του 2004 με το ίδιο όνομα που έγραψε ο Καναδός συγγραφέας Edo van Belkom. Πρωταγωνιστούν οι Sarah Michelle Gellar και Rodrigo Sontario και η υπόθεση αφορά δύο έφηβους που η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα μια νύχτα με πανσέληνο στα δάση της Καλιφόρνιας.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
MSSM thanked for this post
-
26 Ιανουαρίου 2023, 23:01
Αρθρογράφος
-
28 Μαρτίου 2023, 19:16
Είδα την πρώτη σεζόν της σειράς.Χαρηκα πάρα πολύ που επέστρεψε ως πρωταγωνίστρια σε σειρά η Sarah Michelle Gellar γενικά είναι αγαπημένη μου ηθοποιός κυρίως από την Buffy αλλά έχω παρακολουθήσει αρκετές δουλειές της.Σαν σειρά μου άρεσε στο σύνολο βέβαια έχει χώρο να εξελιχθεί σε επόμενες πιθανές σεζόν και μακάρι να ανανεώθει γιατί άφησαν κάποια ερωτήματα που θέλω να απαντηθούν.Σε σύγκριση πάντως με το Teen Wolf μιας και είναι ο ίδιος δημιουργός και σεναριογράφος ο Jeff Davis δηλαδή θεωρώ αρκετά διαφορετικές της δύο σειρές.
Εκτός από την Sarah Michelle Gellar που είναι αδυναμία μου όπως ανέφερα και ποίο πάνω μου άρεσε στο σύνολο και το υπόλοιπο καστ.
-
5 Απριλίου 2023, 01:06
TV Guru!
Ωραία σειρά , βέβαια λίγα τα 8 επεισόδια με απότομο τέλος που δεν έκλεισε την ιστορία της πρώτης σεζόν όπως γινόταν αντίστοιχα στο teen wolf που είχε μεγαλύτερες σεζόν και έκλεινε το στορι της καθε σεζόν .. η Σάρα Μισέλ Γκέλερ έλειπε από την τηλεόραση της πάει ο ρόλος , καλό το κάστ γενικά αν και τα αγόρια της σειράς ήταν περισσότερο για να δείχνουν το σώμα τους παρά να παίζουν μιας κ δεν φορούσαν σχεδόν ποτέ ρούχα σε όλη την σειρά.. Διαφέρει λοιπόν αρκετά απο τον teen wolf δεν το περίμενα, αυτό θύμισε μεγάλη ταινία μιας κ το ένα επεισόδιο συνέχιζε ακριβώς εκεί που σταματούσε το προηγούμενο. Σίγουρα θέλω 2 σεζόν σύντομα κ με περισσότερα επεισόδια
-
5 Απριλίου 2023, 17:46
TV Master
Την είδα κι εγώ λόγω της αγαπημένης Buffy φυσικά!
Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα!
Ελπίζω η δεύτερη σεζόν να δώσει περισσότερα!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes