Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 12

Θέμα: The Last Of US 1x03 - Long, Long Time

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    7 Χρήστες
    8,1
    για να ψηφήσετε
    1x03
    Long, Long Time

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Doomsday prepper Bill prepares to ride out the apocalypse alone... until a mysterious stranger upends his plans. Years later, Joel and Ellie seek Bill's guidance - and find themselves at a crossroads.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    30/01/2023 - 00:00
    GMT -2
    30/01/2023 - 04:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Προφανώς επεισόδιο καραφιλερ, και υποθέτω προς τέρψιν των γκέιμερς, γιατί εμένα της άσχετης δεν μου έδωσε τίποτα πέρα από ένα αμάξι και ένα γράμμα στον Τζοελ για να θυμηθεί/βρει τον σκοπό του. Είχε και 75 λεπτά διάρκεια, κάπου εκουράσθη.
    Ή έχω γίνει πολύ κυνική ή δεν ήταν για μένα το επεισόδιο, ούτε που με ένοιαξε κιόλας η ιστορία των Μπιλ και Φρανκ γιατί μία που τους είδα και μία που ψόφησαν. Υποθέτω όλο αυτό θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στους γκειμερς που τους ξέρουν καλύτερα.
    Ελπίζω μόνο να ήταν γκει και στο παιχνίδι γιατί κουράστηκα να διαβάζω ότι το κάνουν για να είναι β€œpolitically correct” ή β€œwoke”. Πείτε ότι δεν γουστάρετε να τους βλέπετε, τι καλύπτετε την αηδία που νιώθετε με χαζές δικαιολογίες ήθελα να ξέρα.

3. Likes great liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    politically correct
    Αυτή η Πολιτική Ορθότητα μου έπεσε βαριά,
    Αγαπητή φιλινάδα κι όμως, το επεισόδιο δεν είχε απολύτως καμία σχέση με το game!!!
    Το γιατί μας το πετάξανε στην μάπα...
    Ναι ΄΄μπαμπάς & κόρη΄΄ πάνε σε έναν Φιλ, ναι ο τυπάς έχει σπείρει αμέτερητες παγίδες αλλά μέχρι εκεί. Ακολούθησε μάλιστα ένας μεγάλος στίβος μάχης (ΟΧΙ δεν βλέπω Survivor) και κάναμε αμάν να περάσουμε από ζόμπια και κλίκερς (εάν θυμάμαι καλά) μέχρι να μπούμε στο φορτηγάκι του Φιλ.
    Δόξα τω Θεό θα πέσει later πολύ γκεϊλίκι και ποσώς με νοιάζει και δεν λέω τίποτα άλλο όσο και να με βασανίσετε,
    αλλά ΕΛΕΟΣ. Εάν μάλιστα ήμουν γκέϊ ίσως η τόση πολύ προβολή να με ενοχλούσε, αφού δεν υπάρχει ουδείς λόγος. Πλέον δεν υπάρχει σειρά ή ταινία που μην περιέχει γκέι ζευγάρι και το κόβω εδώ. Όλες οι απόψεις σεβαστές.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την tasoskratos; 31 Ιανουαρίου 2023 στις 09:59
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

5. Likes great liked this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Με έκανες να το ψάξω μόνη μου γιατί άλλοι λένε ότι ήταν ζευγάρι κι άλλοι όχι. Κι αφού δεν με νοιάζουν τα σποιλερς, όπως έχουμε πει, έψαξα τη γκειμερ πλευρά του ιντερνετ και τελικά υπήρχαν κάποια μικρά clues στο παιχνίδι κι από κει και πέρα ό,τι καταλάβαινε ο καθένας που το έπαιζε.
    https://gamefaqs.gamespot.com/boards...of-us/66554102
    https://thelastofus.fandom.com/wiki/Bill

Όλο αυτό το 80λεπτό που φάγαμε στη μάπα χωρίς λόγο δεν υπήρχε πάντως.

7. Likes great liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της hakinen
    Likes / Thanks
    Αντίστοιχη περίπτωση με τον Λόρας στο GoT.

Το ΗΒΟ είναι πολύ gay (και πέη) friendly.

Θα δω και το επόμενο και θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω. Δεν με εχει κερδίσει μέχρι στιγμής.
    Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

9. Likes great liked this post
    Likes / Thanks
    Με έκανες να το ψάξω μόνη μου γιατί άλλοι λένε ότι ήταν ζευγάρι κι άλλοι όχι
    Το έψαξα κι εγώ βάζοντας στο youtube το walkthrouth γιότι που να θυμάμαι πριν τόσα χρόνια.
    Ναι, ΔΕΝ θυμόμουν ότι βρήκαν έναν κρεμασμένο και όταν τον ρώτησε ο Joel τον Bill αυτός απάντησε ότι ήταν partner του. Το εάν είπε με κάποιο περίεργο τρόπο, ναι τώρα που έφαγα κι εγώ στην μάπα την ερωτική ιστορία κατάλαβα. Τότε όμως? και τι μας νοιάζει εάν ήταν ζευγάρι?
    Το ότι με κυνηγούσαν επί ωρες ζόμπια και κλίκερσ και μέχρι να ξεφύγω, διότι Koel & Bill έπρεπε να σμπρώξουν το φορτηγάκι, με οδηγό την Ellie, για να πάρει μπροστά, με πατημένο συμπλέκτη, ταχύτητα κλπ κλπ θεώρησαν ότι η σκηνή θα κουράσει.
    Ξέρεις τι γίνετε?
    Υπάρχουν μεγάλες περίοδοι στο game που αυτοί οι δυό περνάνε από διάφορα μέρη, σκοτώνοντας και επιβιώνοντας, από ζόμπια κλίκερς αλλά και συμμορίες, οπότε θα πρέπει να δείξουν τις υπόλοιπες συναντήσεις τους με τύπους που θα ΄΄κάνουν παρέα΄΄, κάτι δηλαδή υπάρχει να πουν.
    Έως τότε, απλά από τις διάφορες, μη τηλεοπτικές, καταστάσεις χτίζεται σιγά σιγά η σχέση τους. Έχει άλλα 6 επεισόδια και δεν ξέρω το πως θα το πάνε. Με μόνο μάχες θα είναι βαρετό. Άλλο να παίζεις και άλλο να κάθεσαι να βλέεπις.
    Θυμάσαι που κράζαμε τις άλλες σειρές και άντε εκί ήταν και πολλοί. Λίγο ο ένας λίγο ο άλλος...
    Εδώ δυό είναι, Πόσες ατάκες να γράψουν οι σεναριογράφοι, ασ΄χετως εάν υπάρχει έτοιμο ΄΄φαί. Σαφώς να δείξουν τα πιο σημαντικά, αλλά από την άλλη θα πρέπει και ο τηλεθεατής να καταλάβει το δέσιμο των δύο και πως προκύπτει.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

TV Guru! Το Avatar του/της hakinen
    Likes / Thanks
    Τάσο ποιά η διαφορά ζόμπι με κλίκερς;
    Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

Likes / Thanks
    Τάσο ποιά η διαφορά ζόμπι με κλίκερς;
    Τα ΄΄απλά΄΄ ζόμπια στο videogame και κατ΄επέκταση στην σειρά ονομάζονται Runners.
    Οι clickers είναι διαφορετικός τύπος μολυσμένων από τους συνηθισμένους Runners. H διαφορά βρίσκεται στον χρόνο μόλυνσης.
    Όταν κάποιος μολυνθεί για περισσότερο από ένα χρόνο, ο μύκητας Cordyceps αρχίζει να αναπτύσσεται εξωτερικά. Αυτό προκαλεί την ανάπτυξη μυκήτων με αποτέλεσμα πλέον να εμφανίζονται στο κεφάλι. Τα μπικουτί που λέγαμε!
    Τυλίγουν λοιπόν το κεφάλι και ο Clicker δεν μπορεί να δει. Αναπτύσει όμως την αίσθηση της ακοής.
    Γιαυτό, ο τρόπος αντιμετώπισης τους στο game, καθότι ψιλοαντέχουν στις σφαίρες και έπρεπε να τους πετύχεις στο κεφάλι, είναι να πας stelth από πίσω και να τους μαχαιρώσεις!!!
    Υπάρχουν όμως και πιο εξελιγμένα ζόμπι από τους clickers. Κάτι ΄΄χοντροί΄΄, που προφανώς ΄΄εζησαν΄΄ πιο πολύ από έναν clicker!
    Αυτά είναι τα λεγόμενα στην γλώσσα μαςBossάκια!. Εδώ θέλει μολότωφ καραμπίνα χειροβομδίδα, είναι δηλαδή σαφώς πολύ δυσκολότεροι αντίπαλοι!
    Πιστεύω να σε κάλυψα!
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

13. Thanks great, hakinen, johny f thanked for this post
    Likes GeorgeCR7 liked this post
    Ανενεργός
    Likes / Thanks
    ok ουαου, τελικά εχουμε καλυτερεψει λιγο μου φαινετε, περιμενα να δω το χαμο απο αριστουργημα και τετοια και να μην πει κανεις το αυτονοητο για το filler αλλα με εντυπωσιασατε βρε άτιμα!

Ένα επεισόδιο που απλά και να μην υπήρχε δεν θα άλλαζε τίποτα, δεν είχε λόγο ύπαρξης, ούτε σεναριακά ούτε τίποτα. Αν σκεφτούμε ότι είμαστε ήδη στο 3 και δεν έχουμε δει τίποτα απολύτως, πέρα από το 5 λεπτό λίγο με origin, η σειρά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το διθυραμβικό χαμό

Σίγουρα είναι απόρια από τους gamers (όπως και ο λόγος που χάθηκε το Resident evil και για πάντα θα τους μισώ για αυτό).

Τι το είδαμε τι όχι δεν αλλάζει την ιστορία.

Από κει και πέρα όμως δεν μπορώ παρα να δηλώσω ότι ήταν ένα πολύ καλο filler. Η μουσική ήταν εξαιρετική, συγκινήθηκα ναι θα το πω, Οfferman θεός, και οι δυο εξαιρετικοί σίγουρα το PC που λέμε αν όντως δεν ήταν έτσι και στο game δεν έχει νόημα να το σχολιάσω, έχω μιλήσει για αυτή την κατάρα του PC που έχει καταστρέψει τα πάντα.

Με την διάρκεια του θα μπορούσα κάλλιστα να ήταν μια δραματική ταινία σε ένα apocalyptic κόσμο.

Οπτικά, μουσικά, και άσχετα με την σειρά σεναριακά, μου άρεσε.

Ανούσιο όμως και "ελάτε να πιάσουμε και το κοινό που πρέπει".

15. Likes spiross27 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Καλό το επεισόδιο 3, προφανώς ήταν και filler, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από τώρα τέτοιου είδους επεισόδια, η σειρά είναι ακόμη στην αρχή της, τέλος πάντων είχε κάποιο ενδιαφέρον όμως.
    Μού άρεσε η ιστορία των Μπιλ και Φρανκ και η σύνδεση πού μας έκαναν με τους Τες και Τζόελ, πως γνωρίστηκαν και λοιπά, είχαμε και κάποιες σκηνές στην αρχή με την Έλι, συνεχίζουμε...

Βαθμολογία: 7/10.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία