Ο τίτλος του επεισοδίου τα λέει όλα!
Πλέον ξεκίνησε να αλλάζει η σχέση των 2 πρωταγωνιστών. Το είπα πολλές φορές.
Δεν παίζουν ρόλο τα ζόμπια (τα οποία είδατε πως δεν εμφανίζονται ξαφνικά από το πουθενά, ή δεν εμφανίζονται καθόλου) και οι διάφορες συμμορίες που συναντούν Joel & Ellie στο δρόμο τους. Όλα έχουν αν κάνουν με την σχέση που θα αποκτήσουν οι δύο πρωταγωνιστές, έτσι ώστε να δικαιολογηθεί το φινάλε της πρώτης σεζόν.
Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για 2η φορά οι δημιουργοί χρησιμοποιούν για έναν μικρό ρόλο μία ηθοποιό πρώτης γραμμής.
Μετά την ΄΄Ολίβια΄΄ που στο φινάλε δεν παίζει πουθενα αυτή την περίοδο, είδαμε μία εκ των πρωταγωνιστριών του Yellowjackets, που και βραβευμένο είναι και περιμένουμε με αφγωνία της 2η σεζόν του.
Τίποτα λοιπόν δεν αφήνουν στην τύχη.
Ωραίο και το τέταρτο επεισόδιο, θα συμφωνήσω με το πρώτο σχόλιο!
Έχει αρχίσει και αναπτύσσεται μία χημεία ανάμεσα στην Έλι και Τζόελ, σιγά σιγά "δένονται" οι δύο τους, μού αρέσει πολύ και η μελώδια των τίτλων αρχής πού παίζει καμία φορά απαλά στο παρασκήνιο!
Είδαμε και και κάποιους νέους χαρακτήρες, ωραία και η τελευταία σκηνή, για να δούμε τι θα γίνει...
Συνεχίζουμε δυναμικά, μία χαρά προχωρά η σειρά!
Δεν μου άρεσε το επεισόδιο και γενικά η σειρά μέχρι τώρα με εξαίρεση το 3 επεισόδιο. Ίσως η σειρά δεν είναι για μένα ίσως έχουμε δει πολύ walking dead και βαριέμαι πάλι μια από τα ίδια , βαρετό επεισόδια περιπλανήσεις στο δρόμο καταφύγια για ύπνο ομάδες ανθρώπων που σκοτώνονται μεταξύ τους. Ζόμπι πουθενά στο επεισόδιο που μ θύμησε τις κακες στιγμές του walking dead. Θα συνεχίσω όσο αντέξω κ βελπουμε
Καλο σε γενικες γραμμες το επισοδειο.Ειχαν πλακα οι δυο τους.Μαθαμε κι οτι η FEDRA κουνησε μαντηλι απ'την περιοχη που πηγαν κι ανελαβε η τοπικη αυτοδιοικηση.
Τελος ρε Πεδρο airball,ποτε δεν κοιμουνται και οι δυο σε ξενο εδαφος γιατι θα τους πιασουν στον υπνο,οπως και εγινε.
Παντα με βαρδιες.Ολα εμεις πχια?
Μετά το διάλειμμα του 3ου επεισοδίου επιστρέψαμε στα κλασικά.
Πολύ καλό επεισόδιο με εισαγωγή νέας ομάδας και νέων προβλημάτων. Το μόνο που με ενοχλεί ως τώρα είναι ότι ξεπετάνε κάθε γκεστ μέσα σε 1-2 επεισόδια, ελπίζω αυτοί εδώ να κρατήσουν λίγο παραπάνω.
Το δέσιμο των δύο κεντρικών έχει αρχίσει και εντείνεται και μου το περνάνε πολύ ωραία και χαίρομαι γιατί μου άρεσαν και οι δύο από την αρχή.
Το δέσιμο των δύο κεντρικών έχει αρχίσει και εντείνεται και μου το περνάνε πολύ ωραία και χαίρομαι γιατί μου άρεσαν και οι δύο από την αρχή.
αυτός είναι και ο λόγος της όλης πώρωσης των "gamers", όχι το gameplay του, αυτός είναι και ο λόγος που θα πρότεινα ακόμα και σε άσχετο με το gaming οτι αυτή την εμπειρία θα πρέπει να την βιώσει.
καταφεραν και προχωρησαμε καμποσα χιλιομετρα για να φτασουμε κάπου.
τουλαχιστον οντως δεν εχει ζομπια αλλα δεν εχει και κατι αλλο. Αυτο που λετε οτι ολη η σειρα ειναι η σχεση των δυο, οκ αλλα δεν γινεται αυτο καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει κα να γινει κατι βαριεσε, δεν βλεπεις θεατρο να εχουν μονολογους με δυο ανθρωπους και να λεμε αριστουργημα.
Αυτο που λετε οτι ολη η σειρα ειναι η σχεση των δυο, οκ αλλα δεν γινεται αυτο καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει κα να γινει κατι βαριεσε, δεν βλεπεις θεατρο να εχουν μονολογους με δυο ανθρωπους και να λεμε αριστουργημα.
Βρε καλέ μου άνθρωπε, αφού αυτό είναι όλο το παιχνίδι κι όλη η σειρά (αφού έχουν εξηγήσει οι δημιουργοί ότι δεν θα αλλάξουν τίποτα). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεις να πιστεύεις ότι ξαφνικά θα δεις κάτι άλλο πέρα από αυτό που βλέπουμε 4 επεισόδια ενώ έχει αναφερθεί πολλάκις από επίσημα χείλη ότι αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει.
Είναι σαν να βλέπω αγώνα ποδοσφαίρου και να περιμένω να το γυρίσουν στο μπάσκετ. Είναι παράλογη η απαίτησή μου, δεν στέκει εξ' αρχής, δεν μου φταίνε οι ποδοσφαιριστές.
Τώρα, το αν είναι αριστούργημα ή όχι θα το κρίνει ο χρόνος κι όσοι το δουν μέχρι τέλους.