Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 13

Θέμα: The Last Of US 1x04 - Please Hold to My Hand

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    7 Χρήστες
    6,7
    για να ψηφήσετε
    1x04
    Please Hold to My Hand

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    After abandoning their truck in Kansas City, Joel and Ellie attempt to escape without drawing the attention of a vindictive rebel leader.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    06/02/2023 - 00:00
    GMT -2
    06/02/2023 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της darko_wicked
    Likes / Thanks
    Συνεχίζει πολύ δυνατά η σειρά, έως εδώ είναι ξεκάθαρα ένα manual στο πως πρέπει να μεταφέρεται ένα video game στην μικρή ή μεγάλη οθόνη.

TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Ο τίτλος του επεισοδίου τα λέει όλα!
    Πλέον ξεκίνησε να αλλάζει η σχέση των 2 πρωταγωνιστών. Το είπα πολλές φορές.
    Δεν παίζουν ρόλο τα ζόμπια (τα οποία είδατε πως δεν εμφανίζονται ξαφνικά από το πουθενά, ή δεν εμφανίζονται καθόλου) και οι διάφορες συμμορίες που συναντούν Joel & Ellie στο δρόμο τους. Όλα έχουν αν κάνουν με την σχέση που θα αποκτήσουν οι δύο πρωταγωνιστές, έτσι ώστε να δικαιολογηθεί το φινάλε της πρώτης σεζόν.
    Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για 2η φορά οι δημιουργοί χρησιμοποιούν για έναν μικρό ρόλο μία ηθοποιό πρώτης γραμμής.
    Μετά την ΄΄Ολίβια΄΄ που στο φινάλε δεν παίζει πουθενα αυτή την περίοδο, είδαμε μία εκ των πρωταγωνιστριών του Yellowjackets, που και βραβευμένο είναι και περιμένουμε με αφγωνία της 2η σεζόν του.
    Τίποτα λοιπόν δεν αφήνουν στην τύχη.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Ωραίο και το τέταρτο επεισόδιο, θα συμφωνήσω με το πρώτο σχόλιο!
    Έχει αρχίσει και αναπτύσσεται μία χημεία ανάμεσα στην Έλι και Τζόελ, σιγά σιγά "δένονται" οι δύο τους, μού αρέσει πολύ και η μελώδια των τίτλων αρχής πού παίζει καμία φορά απαλά στο παρασκήνιο!
    Είδαμε και και κάποιους νέους χαρακτήρες, ωραία και η τελευταία σκηνή, για να δούμε τι θα γίνει...
    Συνεχίζουμε δυναμικά, μία χαρά προχωρά η σειρά!

Βαθμολογία: 8/10.

TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Δεν μου άρεσε το επεισόδιο και γενικά η σειρά μέχρι τώρα με εξαίρεση το 3 επεισόδιο. Ίσως η σειρά δεν είναι για μένα ίσως έχουμε δει πολύ walking dead και βαριέμαι πάλι μια από τα ίδια , βαρετό επεισόδια περιπλανήσεις στο δρόμο καταφύγια για ύπνο ομάδες ανθρώπων που σκοτώνονται μεταξύ τους. Ζόμπι πουθενά στο επεισόδιο που μ θύμησε τις κακες στιγμές του walking dead. Θα συνεχίσω όσο αντέξω κ βελπουμε
    spiros#27

6. Likes great liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Καλο σε γενικες γραμμες το επισοδειο.Ειχαν πλακα οι δυο τους.Μαθαμε κι οτι η FEDRA κουνησε μαντηλι απ'την περιοχη που πηγαν κι ανελαβε η τοπικη αυτοδιοικηση.
    Τελος ρε Πεδρο airball,ποτε δεν κοιμουνται και οι δυο σε ξενο εδαφος γιατι θα τους πιασουν στον υπνο,οπως και εγινε.
    Παντα με βαρδιες.Ολα εμεις πχια?
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Μετά το διάλειμμα του 3ου επεισοδίου επιστρέψαμε στα κλασικά.
    Πολύ καλό επεισόδιο με εισαγωγή νέας ομάδας και νέων προβλημάτων. Το μόνο που με ενοχλεί ως τώρα είναι ότι ξεπετάνε κάθε γκεστ μέσα σε 1-2 επεισόδια, ελπίζω αυτοί εδώ να κρατήσουν λίγο παραπάνω.
    Το δέσιμο των δύο κεντρικών έχει αρχίσει και εντείνεται και μου το περνάνε πολύ ωραία και χαίρομαι γιατί μου άρεσαν και οι δύο από την αρχή.

TV Guru! Το Avatar του/της darko_wicked
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την greekie Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Το δέσιμο των δύο κεντρικών έχει αρχίσει και εντείνεται και μου το περνάνε πολύ ωραία και χαίρομαι γιατί μου άρεσαν και οι δύο από την αρχή.
    αυτός είναι και ο λόγος της όλης πώρωσης των "gamers", όχι το gameplay του, αυτός είναι και ο λόγος που θα πρότεινα ακόμα και σε άσχετο με το gaming οτι αυτή την εμπειρία θα πρέπει να την βιώσει.

10. Thanks greekie thanked for this post
    Ανενεργός
    Likes / Thanks
    καταφεραν και προχωρησαμε καμποσα χιλιομετρα για να φτασουμε κάπου.
    τουλαχιστον οντως δεν εχει ζομπια αλλα δεν εχει και κατι αλλο. Αυτο που λετε οτι ολη η σειρα ειναι η σχεση των δυο, οκ αλλα δεν γινεται αυτο καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει κα να γινει κατι βαριεσε, δεν βλεπεις θεατρο να εχουν μονολογους με δυο ανθρωπους και να λεμε αριστουργημα.

Η φαση μεχρι στιγμης μου κανει ακριβως αυτο! ( 1:25 )

12. Likes spiross27 liked this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την great Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Αυτο που λετε οτι ολη η σειρα ειναι η σχεση των δυο, οκ αλλα δεν γινεται αυτο καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει κα να γινει κατι βαριεσε, δεν βλεπεις θεατρο να εχουν μονολογους με δυο ανθρωπους και να λεμε αριστουργημα.
    Βρε καλέ μου άνθρωπε, αφού αυτό είναι όλο το παιχνίδι κι όλη η σειρά (αφού έχουν εξηγήσει οι δημιουργοί ότι δεν θα αλλάξουν τίποτα). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεις να πιστεύεις ότι ξαφνικά θα δεις κάτι άλλο πέρα από αυτό που βλέπουμε 4 επεισόδια ενώ έχει αναφερθεί πολλάκις από επίσημα χείλη ότι αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει.

Είναι σαν να βλέπω αγώνα ποδοσφαίρου και να περιμένω να το γυρίσουν στο μπάσκετ. Είναι παράλογη η απαίτησή μου, δεν στέκει εξ' αρχής, δεν μου φταίνε οι ποδοσφαιριστές.

Τώρα, το αν είναι αριστούργημα ή όχι θα το κρίνει ο χρόνος κι όσοι το δουν μέχρι τέλους.

14. Thanks great thanked for this post
Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία