Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 13

Θέμα: The Last Of US 1x07 - Left Behind

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    6 Χρήστες
    7,2
    για να ψηφήσετε
    1x07
    Left Behind

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    27/02/2023 - 00:00
    GMT -2
    27/02/2023 - 04:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Για να προλάβω το ΄΄κατηγορητήριο΄΄, λέω πως ναι συμφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να φάμε ολόκληρο ή σχεδόν ολόκληρο επεισόδιο για να δούμε την μικρή ιστορία της Ellie.
    Όμως, το ξέραμε, το είχαν ανακοινώσει, ότι στην πρώτη σεζόν θα συμπεριλάβουν και το expansion του The Last Of Us, που είχε κυκλοφορήσει μετά το game.
    Όπως και έχει όμως ας δούμε τι μάθαμε από το 1χ07.
    Το βασικό είναι ότι ο Joel ζει! Βαριά τραυματισμένος αλλά ζει (υπήρχε κανείς που πίστευε το αντίθετο?)
    Θυμάμαι ότι κάτι ανάλογο έγινε η αφορμή για να πάω και να αγοράσω τα βιβλία του Game Of Thrones, όταν δηλαδή ένα επεισόδιο μας άφησε με ένα τσεκούρι να έχει προσγειωθεί στα μούτρα του Τύριον!
    Τώρα θα πρέπει η Ellie να βρει τροφή αλλά και αντιβιωτικά, διότι ως γνωστόν υπάρχει κίνδυνος να μολυνθεί η πληγή και Bye.
    Στα παλιά, είδαμε την ατίθαση μικρή, είδαμ επου μςεγαλώνει, είδαμε και την κολλητή της. Είδαμε το πως δαγκώθηκαν αλλά είδαμε και κάτι άλλο! Τι?
    Δεν φιλάς την κολλητή σου στο στόμα. Παίζει ρόλο αυτό? Δεν ξέρω
    Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Πάμε τώρα ένα βήμα πριν το φινάλε.
    Εάν είδατε και το trailer του επόμενου επεισοδίου, νέοι τύποι εμφανίζονται στον δρόμο της Ellie. Κακοί? Πάλι δεν ξέρω.
    Θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρπυν μέσα σε λιγότερο από μία ώρα να αποδόσουν ένα κεφάλαιο του game το οποίο είναι πολύ δύσκολο και σε κάποιο σημείο ΄΄την άκουσα΄΄ που λένε
    Θα χαρώ να διαβάζω από την άλλη Τρίτη ότι είδαμε το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

Ανενεργός
    Likes / Thanks
    υπερβολικα μεγαλο το επεισοδιο για αυτο το στορυ, μπορουσε να εχει ξεμπερδεψει σε 20 λεπτά.
    Προτιμουσα να δω την ζωη της πριν το outbreak.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Στα παλιά, είδαμε την ατίθαση μικρή, είδαμ επου μςεγαλώνει, είδαμε και την κολλητή της. Είδαμε το πως δαγκώθηκαν αλλά είδαμε και κάτι άλλο! Τι?

δεν καταλαβαινω, γιατι πρεπει να τονιστει ? οτι ειναι gay ? το καταλαβαμε, το οτι εχει gay οι σειρα Και αυτο το εχουν πει, οποτε δεν καταλαβαινω καθολου τι εννοεις και γιατι πρεπει να τονιστεί? Εκτος και αν μου πεις οτι αμα εισαι gay εχεις ανοσια απο τον virus.
    ή οτι η αλλη εχει ανοσια και την απεκτησε και η μικρη με το φιλί στο στόμα που αν ειναι αυτος ο τροπος για να την μεταδωσεις θα πεσω κατω απο τα γέλια.

Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Έλα που θα ψόφαγε ο Τζόελ έτσι στο άσχετο. Αν θέλουν να τον κάνουν Νεντ Σταρκ πρέπει να χτίσουν τη διάδοχη κατάσταση ή ένα αντίπαλο δέος, κάτι τέλος πάντων. Έτσι στο άσχετο, ακόμα δεν τον είδαμε, να βολοδέρνει μόνη της η Έλι δεν θα κόλλαγε με τίποτα και θα έχανε και το ενδιαφέρον της μεγάλη μάζα τηλεθεατών.
    Πάντως, όπως τη βλέπω τη δουλειά θα βλέπουμε νέα σεζόν κάθε 2 χρόνια γιατί δεν ξέρω πόσο υλικό μπορεί να προσφέρει ένα παιχνίδι αφού έχουν ήδη δείξει πράγματα κι από το δεύτερο παιχνίδι. Δεν ξέρω για πόσες σεζόν το προορίζουν γενικά αλλά πάνω από 3-4 δύσκολα θα πάει, ίσως λέω και πολλές.

Η Έλι είναι πρωταγωνίστρια, φυσικά και της άξιζε ολόκληρο επεισόδιο με μπακστόρι ειδικά αφού είχε πράγματα που έχουν ειπωθεί ήδη (Ράιλι, εμπορικό).
    Το οποίο θα κόλλαγε πολύ περισσότερο σαν τρίτο επεισόδιο, μιας κι είχε αναφερθεί το εμπορικό στο δεύτερο επεισόδιο με την Τες, παρά το ανεκδιήγητο 3ο επεισόδιο που φάγαμε μιάμιση ώρα στο απόλυτο τίποτα αφού ψόφησαν αυτοί που είδαμε οπότε δεν θα τους δούμε και ποτέ ξανά. Όσο το σκέφτομαι τόσο απορώ με το πόσο εκτός από το όλο στόρι ήταν αυτό το πράγμα.

Το εμπορικό μού έδωσε έντονη αίσθηση Stranger Things και μόλις την είδα να γυαλίζεται στη βιτρίνα κατάλαβα που πάει το πράγμα και μου ήρθε προκαταβολική κούραση για το "πάλι γκέι, πω πω, γεμάτη pc η σειρά" κι άλλες τέτοιες π... που θα διάβαζα μετά. Αλήθεια, μου βγήκε κούραση.
    Τότε μου ήρθε και φλασιά ότι το 2ο παιχνίδι είχε βγει τώρα κοντά πριν κανα 2-3; χρόνια και είχε πάρει το μάτι μου μεγάλη παρόμοια γκρίνια στο Τούιτερ οπότε μάλλον θα έχει κι άλλα παρακάτω. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή για όσα θα διαβάσω. Κούραση λέμε.

Πάντως η μικρή είναι εκπληκτική, μου περνάει αβίαστα κάθε συναίσθημα που νιώθει χωρίς να πει τίποτα.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την great Εμφάνιση Δημοσίευσης
    υπερβολικα μεγαλο το επεισοδιο για αυτο το στορυ, μπορουσε να εχει ξεμπερδεψει σε 20 λεπτά.
    Προτιμουσα να δω την ζωη της πριν το outbreak.
    ????
    Έχουν περάσει 20 χρόνια από την εμφάνιση του μύκητα. Όλα αυτά τα παιδιά έχουν γεννηθεί μέσα στην καραντίνα, προφανώς γι' αυτό έχει ανοσία η Έλι.
    Ή εξελίχθηκε μόνο του το DNA για να αντέχει ή το ...εξέλιξαν. Γιατί πάλι ειπώθηκε ότι δεν έχει οικογένεια. Δεν μπορεί να φύτρωσε (no pun intended).
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την greekie; 28 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:09

5. Likes great liked this post
    Likes / Thanks
    δεν καταλαβαινω, γιατι πρεπει να τονιστει ? οτι ειναι gay ? το καταλαβαμε, το οτι εχει gay οι σειρα Και αυτο το εχουν πει, οποτε δεν καταλαβαινω καθολου τι εννοεις και γιατι πρεπει να τονιστεί? Εκτος και αν μου πεις οτι αμα εισαι gay εχεις ανοσια απο τον virus.
    ή οτι η αλλη εχει ανοσια και την απεκτησε και η μικρη με το φιλί στο στόμα που αν ειναι αυτος ο τροπος για να την μεταδωσεις θα πεσω κατω απο τα γέλια.
    Ώρες, ώρες δεν σ επιάνω.
    Ότι να'ναι γράφεις.

το καταλαβαμε, το οτι εχει gay οι σειρα
    Άλλο το 3ο επεισόδιο και άλλο η μικρή. Δεν πρόκειται φυσικά να πω το εάν έχει ή όχι σημασία, αν και πολλά καλά παιδιά έχουν σποιλεριάσει το σύμπαν με το τι συμβαίνει στο The Last Of Us 2.

Δεν με ενδιαφέρει η σεξουαλική προτίμηση κανενός. Η υπερβολική διαφήμιση της πολιτικής ορθότητας με εκνευρίζει και τέλος.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

Ανενεργός
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την greekie Εμφάνιση Δημοσίευσης
    ????
    Έχουν περάσει 20 χρόνια από την εμφάνιση του μύκητα. Όλα αυτά τα παιδιά έχουν γεννηθεί μέσα στην καραντίνα,
    πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ναι σωστα!!! τι βλάκας!

εξηγησε μου λιγο τι ακριβως εννοεις τοτε αφου γραφω οτι ναναι και γιατι το γραφεις ετσι και το τονιζεις.
    Προσπαθω να καταλαβω αν ειναι κατι παραπανω (όπως εγραψα οτι μετεφερετε η ανοσια μεσα απο το φιλί) απο το προφανές οτι ειναι gay. τόσο απλό!

Likes / Thanks
    Προσπαθω να καταλαβω αν ειναι κατι παραπανω (όπως εγραψα οτι μετεφερετε η ανοσια μεσα απο το φιλί) απο το προφανές οτι ειναι gay. τόσο απλό!
    Η σεξουαλική της προτίμηση δεν έχει καμία απολύτως σχεση με το ιό, την μετάδοση του και την ανοσία. Πάει αυτό.
    Έχει να κάνει με τις προσωπικές της σχέσεις, τα όσα συμβαίνουν στην δεύτερη σεζόν και κυρίως με ένα σενάριο, υποτιθέμενο βέβαια, που αφορά το The Last Of Us 3, όταν βγει αυτό.
    Ο δημιουργός του game απλά μας προετοίμασε για την σεξουαλικότητα της Ellie, λες και είχαμε σκασίλα, αφού είναι κάτι, επαναλαμβάνω που δεν παίζει ρόλο σε ότι έχει να κάνει με το ιό.
    Το The Last Of Us 2 εξελίσσεται 6 χρόνια μετά τα γεγονότα του 1. Η Ellie πλέον είναι ενήλικη και ίσως θελήσουν να δείξουν κάποιες πιο πιπεράτες σκηνές με το έταιρον της ήμισυ!
    Εμάς βέβαια εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι το τι γίνεται με το ιό, την ανοσία της και το εάν θα βρεθεί θεραπεία.
    Θα σου πω το εξής:
    Οι μάγκες έχουν χεστεί στο τάλληρο και επειδή η έπαρση είναι κακό πράγμα δεν ξέρω τι θα αποφασίσουν. Προβλέπω ότι το The last Of Us 3 θα βγεί μετά και την 2η τηλεοπτική σεζόν και πολύ πιθανόν μετά και την 3η τηλεοπτική σεζόν, γιατί η ''ζημιά'', αργά η γρήγορα, για την 2η σεζόν θα γίνει και εννοώ ότι όλοι θα μάθουν το τι θα δουν στην 2η σεζόν.
    Άρα, ας περιμένουν τηλεθεατές και gamers για το πως θα καταλήξει όλο αυτό.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

9. Thanks great thanked for this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Το The Last Of Us 2 εξελίσσεται 6 χρόνια μετά τα γεγονότα του 1. Η Ellie πλέον είναι ενήλικη και ίσως θελήσουν να δείξουν κάποιες πιο πιπεράτες σκηνές με το έταιρον της ήμισυ!
    Μη σκιάζεσαι, και η Αμερικανική τηλεόραση είναι τέρμα πουριτανική όταν έρχεται η ώρα να δείξει δυο γυναίκες. Στα υπόλοιπα είδη δεν έχει πρόβλημα να δείξει κανονικό πορνό, το λεσβιακό μάλλον είναι πολύ “woke” και τους ταράζει το είναι, δεν μπορούν οι άνθρωποι πώς το λένε (βλ. White Lotus)

Η σειρά δεν είναι τέτοια και θα έχει σοβαρότερα πράγματα να καλύψει την επόμενη σεζόν όποτε αν ασχοληθεί με κάτι παραπάνω από ματς μουτς θα μου κάνει τεράστια εντύπωση.

11. Likes tasoskratos liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Αναμενομενο να τη γλυτωσει ο Πεδρο,οπως λογικο και το να παρει ρεπο σχεδον σ'ολο το επισοδειο λογω του φλασμπακ της Ελι οπου κι εμενα
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την greekie Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Το εμπορικό μού έδωσε έντονη αίσθηση Stranger Things.
    Αλλωστε εχει και μια πρεμιερα της 3ης σεζον του Mandalorian αυριο.
    Τι να πρωτοπρολαβει ο ανθρωπος...
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

13. Thanks tasoskratos thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Καλό επεισόδιο, αφιερωμένο αποκλειστικά στην Έλι, λογικό ήταν να δούμε και ένα τέτοιο, βέβαια σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια ήταν λιγάκι βαρετό, αλλά δεν πειράζει, έπρεπε να μάθουμε και κάποια στοιχεία για το παρελθόν της μικρής. Μού άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα τού εμπορικού κέντρου, φοβερή σχεδίαση, όπως και η μουσική!
    Ο Τζόελ τελικά ζει, εντάξει, θεωρώ πως ήταν αναμενόμενο, δεν θα χανόταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής από την πρώτη σεζόν!

Βαθμολογία: 7/10.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία