Το είπα εγώ ότι θα κλάψουνε μανούλες με τη λαίδη Λυάνα, δεν έχει ανάγκη κανέναν η μικρή είναι από μόνη της θεριό.
Είναι εκπληκτική στον ρόλο της και ουσιαστικά δυο επεισόδια τώρα η σειρά είναι όλη πάνω της.
Μου άρεσε πολύ το στήσιμο του «παπά»/προστάτη αλλά το κακό είναι ότι όλες αυτές οι υποομάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στο WD όποτε χάνεται σε μεγάλο βαθμό το αίσθημα της έκπληξης.
Δηλαδή μόλις είδα το κρέας κατάλαβα αμέσως τι παίζει.
Πολυ καλο επισοδειο με την Ελι on fire και τον πρωην ημιθανη Τζοελ να καθαριζει δυο τυπους στη καθισια του,ενω το kill της Ελι στον αρχηγο των κανιβαλων ηταν ο,τι επρεπε.
Ωραίο το επεισόδιο, η Έλι έχει γίνει πραγματικό αγρίμι, αφού μας έδειξαν με τρομερά παραστατικό τρόπο με τι μανία σκότωσε τον "άνθρωπο τού Θεού", τελικά όπως έχει αποδειχθεί σε πολλές σειρές αλλά και στην πραγματική ζωή αυτοί είναι οι χειρότεροι!
Ο Τζόελ κατάφερε να σηκωθεί και έκανε για άλλη μία φορά χαμούλη, μού αρέσει πολύ αυτή η σχέση πού έχει αναπτυχθεί άναμεσα στους Έλι και Τζόελ, άλλο ένα επεισόδιο έχουμε για το τέλος της σεζόν, θα ήθελα να μας αφήσει σε κάποιο καλύτερο σημείο αφού είμαστε ένα βήμα πριν το φινάλε.
Ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο του game δόθηκε εξαιρετικά σε 50 περίπου λεπτά. Να σας πω μόνο ότι έχει πέσει πολύ κυνηγητό, ενώ και ο τζόελ δεν πέρασε λίγα μέχρι να καταφέρει να βρει την Ellie. ΟΚ, δεν έχω παράπονο.
Ο σκηνοθέτης προσπάθησε να αποκαλύψει τι παίζει με αυτή την ομάδα και τα ΄΄κρέατα τους΄΄. Ορίστε, η κολλητή μου το'πιασε αμέσως.
Η φάση που σας έλεγα ότι ΄΄την άκουσα΄΄ είναι το κυνηγητό μέσα στο ρεστοράν. Αυτός με μια μασέτα και εγώ να προσπαθώ να βγω από πίσω του!
Πάμε τώρα για το μεγάλο φινάλε, όπου και εδώ θα πρέπει να συμπτίξουν αρκετά, αλλά τηλεοπτικά όχι και τόσο χρήσιμα. Η ουσία μετράει και διάβαζα το πρωί συνέντευξη της Bella ramsey που έλεγε ότι το φινάλε θα είναι αμφιλεγόμενο και θα διχάσει.
Μπούρδες κοριτσάρα. Έτσι έπρεπε να γίνει.
Ρώτα όποιον gamer θέλεις, αλλά θα περιμένω να δω τι θα ειπωθεί εδώ μέσα.
Θα θέλατε την κατάληξη Α ή την κατάληξη Β?
Από τώρα το λέω
εγώ συνεχίζω να μην ενθουσιάζομαι στο σύνολο, ναι οκ καλύτερο το επεισόδιο σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά όλα αυτά τα έχουμε ξανά δει στο σύμπαν του walking dead 10 χρόνια τώρα οπότε καμία έκπληξη ότι βλέπουμε εδώ , και δεν τα παρουσιάζει με κανένα πιο διαφορετικό τρόπο . Ένα για το τέλος της σεζόν