-
28 Ιανουαρίου 2023, 20:12
Αρθρογράφος
Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Υπόθεση: Οι Scott Lang και Hope Van Dyne μαζί με τους Hank Pym και Janet Van Dyne, εξερευνούν τον Κβαντικό Κόσμο, αλληλοεπιδρούν με νέα παράξενα πλάσματα και ξεκινούν μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα απ’ οτιδήποτε θεωρούσαν πιθανό.
Cast: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors, Kathryn Newton, Bill Murray, Randall Park και William Jackson Harper.
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Κωμωδία.
Σκηνοθεσία: Peyton Reed.
Σενάριο: Jeff Loveness.
Παραγωγοί: Kevin Feige και Stephen Broussard.
Εταιρεία Παραγωγής: Marvel Studios.
Διανομή: Walt Disney Studios Motion Pictures.
Πρεμιέρα: 17 Φεβρουαρίου του 2023.
Διάρκεια: 125 λεπτά.
Προϋπολογισμός: -.
Official website
Trailer:
-
17 Φεβρουαρίου 2023, 00:35
Αρθρογράφος
Μου άρεσε αρκετά η ταινία, θα ήθελα να δω ένα τέταρτο Ant-Man. Εξαιρετικός ο Jonathan Majors ως Kang the Conqueror, έχει αρκετό ψωμί η ιστορία του χαρακτήρα για τα επόμενα πρότζεκτ του MCU.
-
24 Απριλίου 2023, 08:11
TV Guru!
Εμένα από την άλλη, η ταινία δεν μού άρεσε, την βρήκα πάρα πολύ μέτρια με πολλές ανούσιες σκηνές! Ευτυχώς δεν πήγα σινεμά, αν και το είχα σκεφτεί πολλές φορές, τελικά την είδα σπίτι μού!
Γενικά, δεν συμπαθώ τις ταινίες πού δείχνουν φανταστικούς κόσμους και όλη η ταινία είναι ένα "τεράστιο CGI", προτιμώ οι ήρωες να συνδυάζονται με την πραγματική ζωή και τους ανθρώπους, το ξέρω ότι δεν γίνεται όμως πάντα!
Στα θετικά, μού άρεσε ο ρόλος της Μισέλ Φάιφερ!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
24 Απριλίου 2023, 15:35
TV Guru!
Ούτε εμένα μου άρεσε η ταινία , για τον ίδιο ακριβώς λόγο , ήταν όλη στον φανταστικό κόσμο πολύ CGI. Και εγώ ευτυχώς δεν πήγα σινεμά κ την είδα τώρα σπίτι . Γενικά δεν μου αρέσει και ο συγκεκριμένος ήρωας ουτε την προηγούμενη ταινία του είχα δει σινεμά αν και ήταν κάπως καλύτερα από αυτήν .
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
Αρχισυντάκτης
απο την στιγμη παντως που ολη ιστορια θα διαδραματιζοταν στο Κβαντικο κοσμο νομιζω ηταν αναμενομενο το οτι θα ηταν σχεδον ολα CGI..εγω προσωπιικα περασα καλα στην ταινια αν και αλλαξε ταυτοτητα εντελως για το Ant-Man franchise... ο Majors δεν προλαβε να μας αρεσει και μαλλον αποτελει παρελθον...αλλα θα πρεπει να δουμε πως θα επηρεαστει η ολη φαση.. the whole thing παντως μου αρεσε αρκετα και ευκολα θελω να δω και τεταρτο Αντμαν.!!