Reward feast:
Σάιμον: "Είμαι lone wolf... αλλά σας κάλεσα απλά για το φαΐ, όχι για στρατηγική".
Ματ: "Εγώ έχω f3 με τον Τζώρτζ, δε περνάει καν απ'το μυαλό μου να τον ψηφίσω"
Νίνα: "Εμένα μου είπε η μάνα μου να μη παίρνω πρωτοβουλίες γιατί θα βρω το μπελά μου"
Χέιλι: Με τι ζώα έμπλεξα
Δε ξέρω αν ήταν σωστή η κίνηση της Χέιλι να ξεμπροστιάσει τον Τζώρτζ για τα 60 χιλιάρικα, είναι πάντως γεγονός πως αν πάνε μαζί τελικό θα μετρήσει υπέρ της.
Αυτά που παθαίνει ο Τζώρτζ post-merge μού θυμίζoυν λίγο τον Ράσελ απ'το αμερικανικό survivor (εννοείται καμία σχέση το social game τους αλλά)
Η Χέιλι είναι η μοναδική παίχτρια που προσπαθεί να βελτιώσει τη θέση της ώστε να έχει καλές πιθανότητες στο τέλος του παιχνιδιού. Πολλά βέβαια της κάθονται oυρανοκατέβατα, όπως το blindside της Σόνι.
Επίσης δεν είδαμε πώς ναυάγησε το σημερινό blindside του Ματ. Σάιμον, Σον, Λιζ φαίνονται να είναι on-board... ίσως η Νίνα ήταν αυτή που δεν ήθελε να ταράξει τα νερά; Επίσης ρε γαμώτο δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο το είπανε στη Χέιλι; Αν ήταν να κάνουν blindside στον Ματ, αρκούσαν 4 ψήφοι... ποιος ο λόγος να συμπεριλάβουν στο πλάνο τη καλύτερη παίχτρια του παιχνιδιού που θα μπορούσε είτε να εκτροχιάσει το πλάνο είτε να το βάλει στο resume της (ότι ψήφισε σωστά) ;
Τέσπα... χάλασε το σχέδιο (δε ξέρουμε γιατί και πώς)...
edit: τώρα είδα το jury villa, ο Σον είπε πως δεν εμπιστευόταν τον Σάιμον. Νόμιζε δηλαδή ότι ο Σάιμον θα ψήφιζε εκείνον στο split vote, κι ότι το σχέδιο για τον Ματ ήταν παραπλάνηση για να χαραμίσει o Σον τη ψήφο του.
...και επανήλθαμε στο split vote μεταξύ Σάιμον-Σον. Μέχρι και τη στιγμή που είδα να γράφουν τις ψήφους, δεν το περίμενα! Από αυτή την άποψη, το editing πέτυχε... με ξεγέλασε.
Η Χέιλι όχι μόνο πέτυχε αυτό που ήθελε, αλλά έπεσε και το φταίξιμο στη Νίνα! Μέχρι κι ο Σον στο jury villa είπε πως μάλλον η Νίνα έκανε flip γιατί του είπε "i'm sorry" ενώ οι άλλοι ήταν σοκαρισμένοι. Πώς ήρθαν έτσι τα πράγματα... η Χέιλι που έπρεπε να αποχωρήσει pre-merge και σώθηκε απ'το twist να παίρνει τον έλεγχο του παιχνιδιού και η Νίνα να βρίσκεται στη χειρότερη δυνατή θέση και να παίζει αλλοπρόσαλλα.
Άντε να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο. Είναι τρελό πάντως ότι και πάλι ο Τζώρτζ τη γλύτωσε. Ειδικά με το split vote είναι εύκολο να γινει κίνηση εναντίον του. Αλλά όλ φοβούνται να αναφέρουν το όνομα του γιατί έχει side-alliance με όλους και μπορεί να το μάθει ανά πάσα στιγμή;
Ελπίζω να τη γλυτώσει και στα επόμενο είτε με twist της παραγωγής, είτε με idol. Αλλά το endgame του είναι πολύ δύσκολο. Σάιμον και Ματ είναι δυνατοί στα immunities. Χέιλι και Λιζ έχουν πλεονέκτημα σε endurance challenge λόγω σωματικού βάρους / μυικής διάπλασης. Νομίζω πως η μόνη πιθανότητα να πάει ο Τζώρτζ F2 είναι είτε με F3 Nίνα-Τζέρι (και πάλι μπορεί να χάσει απ'τη Νίνα), είτε αν τον σύρει μαζί της η Χέιλι.