-
12 Φεβρουαρίου 2023, 12:16
Αρχισυντάκτης
The Consultant Season 1 - Official Discussion Thread
The Consultant Season 1
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
Το The Consultant είναι μαύρη κωμωδία θρίλερ σε εργασιακό χώρο με δημιουργό τον Tony Basgallop, που έχει ως βάση το βιβλίο του Bentley Little και θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 2 Φεβρουαρίου του 2023. Στο επίκεντρο είναι ο Mr. Patoff, του Christoph Waltz, ο οποίος είναι σύμβουλος και θα έρθει την κατάλληλη στιγμή να σώσει την CompWare μετά από μια αποτυχημένη συγχώνευση.
-
28 Φεβρουαρίου 2023, 10:16
Με ιντρίγκαρε πολυ το 1ο επεισοδιο που καθισα να δω και το δευτερο.
Πολυ μπερδεμα, μυστηριο και το τι γινεται.
Ενδιαφέρον πολύ.
-
σουρεάλ καταστασεις, ειμαι στο 5 και δεν μπορω να σταματήσω. Δεν μπορω να σκεφτω τιποτα γιατι γινονται ολα αυτα. πραγματικα περιμενω το τελος που ή θα δικαιωσει και θα την κανει σειράρα ή θα "ολα ηταν ενα simulation"
-
Δεν με απογοήτευσε καθόλου η σειρά. Mε εκανε hooked απο το πρωτο επεισοδιο
Είναι μοναδική και περίεργη, σίγουρα δεν περιμένω να αρέσει σε όλους, είναι ιδιαίτερη.
Το τέλος ήταν νομίζω όπως άξιζε.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
TV Master
Συμφωνώ και με το παραπάνω. Διάβασα διάφορα παράπονα για το τέλος, αλλά κι εγώ νομίζω ήταν αυτό που έπρεπε.
Πολύ καλη και ατμοσφαιρική σειρά, με έκανε να κολλήσω και να τη δω μαζεμένη. Το ότι τα επεισόδια είναι μισάωρα βοηθάει.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
TV Guru!
Οκ σου κρατουσε το ενδιαφερον,αλλα τελικα δεν ηταν οσο ιντριγκαδορικο υποσχοταν.
-
Moderator
Δεν πολυκαταλαβα τι ηθελε να πει ο ποιητης. Μαλλον ειμαι χαζη.
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.