-
18 Νοεμβρίου 2011, 09:34
TV Guru!
-
Likes / Thanks - 4 Thanks, 0 Likes
-
18 Ιουνίου 2013, 12:56
Ενεργό Μέλος
Η αγαπημενη μου σειρά μαζι με τρεις αλλες .Εχω σε dvd ολες τις season. Κανω μαραθωνιους καθε καλοκαιρι. Μου φαινεται πως ειμαι απο τις λιγες που ηθελαν να τελειωσει η Τζοι με τον Ντωσον και ο Πεισι με την Αντυ. Αυτό το τελος της σειράς ποσο συγκινητικό, εκλαιγα συνεχεια. Ηταν μια νεανική σειρά που επιτελους δεν ειχε να κανει με πλουσιοπαιδα. Η φιλια αναμεσα απο την Τζεν και τον Τζακ δυσκολα υπαρχει.Αν εχει ειπωθει οτι ειναι η καλυτερη νεανική σειρά μπραβο της γιατι το αξιζει με το παραπανω. Σε ευχαριστω για το review.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
9 Ιουνίου 2015, 19:56
Αρχισυντάκτης
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
10 Ιουνίου 2015, 11:59
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
kKKK
Ο δημιουργός της σειράς είναι ο δημιουργός του φετινού Californication.
Βασικά, ο Κάπινος δεν είναι ο creator του Dawson's Creek, αν και ανήκε στη συγγραφική ομάδα.
Τη σειρά την έβλεπα φανατικά κάθε Κυριακή στο πανεπιστήμιο με τον τότε φίλο μου. Θυμάμαι ότι συμπαθούσα πάρα πολύ τον Πέισι και ότι είχα πλαντάξει με το τέλος... Μέχρι σήμερα, είναι η μόνη νεανική σειρά που προτείνω σε κόσμο να δει. (Το Gilmore Girls θεωρείται νεανική σειρά; Γιατί αν ναι, την προτείνω κι αυτήν.)

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
10 Ιουνίου 2015, 21:51
Αρθρογράφος
-
13 Φεβρουαρίου 2016, 11:51
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
19 Μαρτίου 2023, 14:37
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
iona
παιδιά μιλάμε για την τέλεια σειρά!!!!Εγω είχα ξεκινήσει να τη βλέπω στο μεγκα που την έδειχνε κάθε κυριακη, μιλάμε ημουνα τρελή με τον πέισι τον κούκλο, αλλά μετά δεν θυμάμαι τι έγινε, τη σταμάτησαν τη σειρά νομίζω και δεν είδα ποτέ όλη τη σειρά μέχρι το τέλος. Τώρα που είμαι στα 26 ακόμα ψάχνω να βρω τους 3 τελευταίους κύκλους στα ελληνικά αλλα δεν κυκλοφορούν πουθενά, απο αγγλικά δεν τα πάω και πολύ καλα και έχω μείνει με το παράπονο των εφηβικών μου χρόνων...Ξέρετε που μπορω να βρω τους κύκλους 4, 5, 6 στα ελληνικά?
Την σειρά δεν την έκοψε το Μέγκα ποτέ την έδειξε ολόκληρη αν θυμάμαι καλα στο Μέγκα τελείωσε την σεζόν 2005-2006 κάπου εκεί. Αν και το ποστ σου είναι πάρα πολύ παλιό και μέχρι σήμερα δεν είδες ποτέ τις 3 τελευταίες σεζόν υπάρχει όλη η σειρά με ελληνικούς υπότιτλους στο Amazon prime video ! Μιας κ την έχω δει μόνο μια φορά ολόκληρη τότε στο Μέγκα αποφάσισα να την δω πάλι σε χαλαρούς ρυθμούς βέβαια είμαι στο τέλος της 2 σεζόν ! Αυτό που παρατηρώ είναι πόσο μα πόσο διαφορετική εποχή ήταν τοτε και τι προβλήματα είχαν οι έφηβοι τοτε !