Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4

Θέμα: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Υπόθεση: Ένας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα απίθανων τυχοδιώκτες ξεκινούν μια επική αναζήτηση για να ανακτήσουν ένα χαμένο λείψανο, αλλά τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα όταν έρχονται σε επαφή με λάθος ανθρώπους.

Cast: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Rege-Jean Page, Hugh Grant,Sophia Lillis, Chloe Coleman, Jason Wong και Daisy Head.

Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Φαντασίας.
    Σκηνοθεσία: Jonathan Goldstein και John Francis Daley.
    Σενάριο: Jonathan Goldstein, John Francis Daley και Michael Gilio.
    Παραγωγοί: Jeremy Latcham, Brian Goldner και Nick Meyer.
    Εταιρείες Παραγωγής: Paramount Pictures και Entertainment One.
    Διανομή: Paramount Pictures.
    Πρεμιέρα: 31 Μαρτίου του 2023.
    Διάρκεια: 134 λεπτά.
    Προϋπολογισμός: -.
    Official website

Trailer:

superheronews.gr

TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Πάρα πολύ ωραία η ταινία. Αρκετά διασκεδαστική με ένα υπέροχο καστ που έδενε πολύ ωραία μεταξύ τους και έδωσε πόντους στην ταινία. Η υπόθεση σε κρατούσε σε αγωνία είχε μάχες είχες μάγους είχε δράκους είχε ωραία εφέ πολύ καλή δουλειά έγινε. Θα έβλεπα σίγουρα συνέχεια αν έβγαινε κ άλλο. Στα συν για όποιον έχει δει την παιδική σειρά των 80s υπήρχε ένα μικρό πέρασμα των χαρακτήρων με τα ίδια ρούχα που φορούσαν στο παιδικό χωρίς βέβαια να εμπλέκονται στην πλοκή της ιστορίας!
    spiros#27

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    δεν το περιμενα με τιποτα να απολαυσω τοσο πολυ την συγκεκριμενη ταινια...χαμηλες φιλοδοξιες, με αρνητικο παρελθον, γελασα τρομερα, ειδα μια ταινια να απολαμβανει τον εαυτο της...Chris Pine σε τρελα κεφια, Michelle επισης, και γενικα θελω να πετυχει και να δουμε νεο franchise..η σκηνη με το νεκροαταφειο και τις ερωτησεις...δεν θυμαμαι να γελασα τοσο πολυ ξανα σε ταινια..!!

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Κι εγώ εξέπληξα τον εαυτό μου που ευχαριστήθηκα τη συγκεκριμένη ταινία. Ήταν ευχάριστη, αστεία, δεν έπαιρνε τον εαυτό της στα σοβαρά, το καστ είχε χημεία (συνεχίζεται το τρεντ που θέλει τον Χιου Γκραντ να παίζει κακούς τώρα στα γεράματα) και η Κόκκινη Μάγισσα ήταν εντυπωσιακά τρομαχτική και επιβλητική.

Η σκηνή με τον χοντρό δράκο μπορούσε εύκολα να λείπει, μου θύμισε την επίσης όχι αγαπημένη μου σκηνή με τον χοντρό βασιλιά των Goblin στο Χόμπιτ. Επίσης, η κίνηση σε μερικά από τα CGI ζώα, ιδίως στο ελάφι, είχε μικρά θεματάκια. (Όμως, πόσο γλυκιά η κοπελίτσα που παίζει την Ντόρικ!)

Έπρεπε να το γκουγκλάρω για να σιγουρευτώ ότι ο πρώην αγαπημένος της Χόλγκα ήταν ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Μια τελευταία ερώτηση για το καημένο πτώμα στο τέλος, κάποιος;

Θα σας σοκάρω, αλλά κι εγώ θα έβλεπα σίκουελ.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας