-
8 Απριλίου 2023, 20:45
Αρχισυντάκτης
Beef Season 1 - Official Discussion Thread
Beef Season 1
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
Το Beef είναι αμερικανική δραματική κωμωδία από τον Lee Sung Jin και το Netflix, με τους Steven Yeun και Ali Wong να πρωταγωνιστούν ως δύο άτομα που θα βρεθούν σε ένα λάθος που θα τους κατασπαράξει τις ζωές τους. Οι Joseph Lee, Young Mazino, David Choe και Patti Yasutake έχουν επίσης ρόλο και κυκλοφόρησε στις 6 Απριλίου του 2023.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
11 Απριλίου 2023, 22:39
Αρθρογράφος
-
21 Απριλίου 2023, 10:58
TV Guru!
Πολλά διάβασα, πολλά άκουσα, αποθεώσεις, κλπ κλπ αλλά...
Το έβλεπα με ενδιαφέρον, οκ ήταν κάτι διαφορετικό, τρόμαξα να γνωρίσω τον Γκλεν, από τις πιο ξινές κοντές η κοντή, αλλά...
ρε παλλικάρια περίμενα να με εντυπωσιάσετε με το φινάλε. τρίχες, πιο προβλέψιμο πεθαίνεις, για να μην αρχίσω περί σεναριακών τραβηγμάτων, υπερβολών και ευκολιών.
Καλό αλλά υπερτιμημένο.
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 3 Likes
-
21 Απριλίου 2023, 23:30
Αρθρογράφος
-
28 Απριλίου 2023, 09:49
TV Maniac
Δηλώνω ενθουσιασμενος . Ειδικά τα τελευταία δύο επεισόδια ήταν μαγεία. Εξαιρετικές οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Νομίζω του χρόνου θα τους δούμε με βραβεία .
Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
16 Αυγούστου 2023, 23:09
Αρθρογράφος
-
17 Ιανουαρίου 2024, 17:08
Αρθρογράφος
-
19 Ιανουαρίου 2024, 18:51
TV Guru!
Πάρα πολύ καλή μίνι σειρά που σίγουρα δε χρειάζεται δεύτερη σεζόν. Πραγματικά όντος η κοντή είναι από τις πιο ξινές κοντές που έχουν περάσει στην τηλεόραση.
Η σειρά μου αρεσε πάρα πολύ. Γενικά βρήκα έξυπνο το σενάριο πως δύο δυστυχισμένη άνθρωποι από μια απλή παρεξήγηση με το αμάξι πως έφτασαν στα άκρα.
Ο Γκλεν ίδιος δεν έχει περάσει μέρα από πάνω του από όταν τον βλέπαμε στο TWD. Πολύ ωραίες ερμηνείες με κράτησαν όλα τα επεισόδια με εξαίρεση το επεισόδιο με τα φλας Μπακ που βαρέθηκα κάπως. Το φινάλε το βρήκα αρκετά δυνατό και η αλήθεια είναι ότι περίμενα διαφορετική εξέλιξη στα γεγονότα στο τέλος. Η τελευταία σκηνή πολύ δυνατή
Θέλω τον Γκλεν σε νέα σειρά τώρα !
-
26 Φεβρουαρίου 2024, 21:20
Αρθρογράφος
-
21 Ιουνίου 2024, 20:54
Αρχισυντάκτης