Μετά από καιρό είδαμε ένα δυνατό επεισόδιο.
Συνολικά Ψήφησαν
5 Χρήστες8,2Συνδεθείτε για να ψηφήσετε9x10A New World, Part OneΠΕΡΙΛΗΨΗ
Δεν Διατίθεται
Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα 03/05/2023 - 19:00
GMT -504/05/2023 - 03:00
GMT +3ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙΗ αναφορά σε επόμενα επεισόδια.Tο chatting και το spamming.Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.ΠΡΟΣΟΧΗΤο παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Μετά από καιρό είδαμε ένα δυνατό επεισόδιο.
superheronews.gr
Εμένα το επεισόδιο, δεν με εντυπωσίασε τόσο είναι η αλήθεια, καλούτσικο ήταν, αλλά μέχρι εκεί!
Έχουμε δει δεκάδες φορές αυτήν την σκηνή με την μητέρα τού Μπάρι, όπου πεθαίνει από τον Reverse Flash, έλεος πια!
Λίγα επεισόδια ακόμη για το τέλος, άιντε να δούμε!
Βαθμολογία: 7/10.
Μου άρεσε πολύ το πρώτο μέρος από το φινάλε της σειράς. Φυσικά και θα βλέπαμε τον θάνατο της μητέρας του Μπάρι στο φινάλε γιατί όλα ξεκίνησαν από εκείνη ακριβώς την στιγμή. Πολύ καλές οι στιγμές του Μπάρι με τους γονείς του στο παρελθόν, είμαι περίεργος να δω στο τέλος που ο κεραυνός χτύπησε τον Έντι τι θα γίνει. Μου άρεσε που ο ριβερς φλας είχε το πραγματικό του πρόσωπο και όχι του Γουέλς.
spiros#27
Το καλύτερο επεισόδιο της σεζον χωρίς να λέει κάτι πάντως αυτο. Κουβαλά επανάληψη αλλα οκ. Πάμε για κλεισιμο..
|