Με συγκίνησε η πρώην Σκιά όταν παρακολουθούσε βίντεο με τον κόσμο, πριν.
Δεν σου πέρασε από το μυαλό
Spoiler
ότι η μικρούλα που σβήνει το κεράκι στην τούρτα είναι η ίδια? Αυτή εμμονή της να βγει έξω πως εξηγείται? Τα silo για να υπάρχουν κάποιοι τα ετοίμασαν, κάποιοι κάτι ήξεραν! Εδώ υπάρχει κάτι το οποίο θα αργήσουμε να το μάθουμε. Βήμα βήμα θα ξετυλιχτεί το κουβάρι.
Πολυ μεγαλο καθικι ο Δημαρχος που καθαριζει τη Δικαστινα κι ο μουσατος που τα φορτωσε στο Μηχανικο με τη κατασταση να γινεται μπαρουτι.Τουλαχιστον η Τζουλιετ εχει να κανει μονο με εναν τρελαμενο στο αλλο Σιλο.
Από ότι φάνηκε η μακαρίτισα ήξερε πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα είπε μεν στον τύπο αλλά τον έστειλε στα ορυχεία. Τι σόι ορυχεία είναι αυτά και που είναι?
Αυτό που άφησαν να εννοηθεί, ή μπορεί να είναι ιδέα μου, υπάρχει κάποιος ΄΄μεγάλος΄΄ έξω!
Απ'τη μια εχουμε τις δολοπλοκιες του Δημαρχου και το χαος που προκαλεσε και απ'την αλλη στο αλλο Σιλο τη Τζουλιετ να ψαχνει κρανος για να φτιαξει τη στολη.
Ο Δημαρχος λοιπον κανει πολλα,που εκτραχηνουν τη κατασταση,βαζει εναν να ψαξει το σπασμενο δισκο και τρωει πορτα απ'τον πατερα της Τζουλιετ.Θελω να δω ποτε θα τον παρουν πρεφα ακομα κι οι υπαλληλοι του και θα τον πιασουν στο κυνηγι.
Στο αλλο Σιλο κατι αναφερει ο τυπος οτι εχει φως γιατι υπαρχει και μια εξωτερικη πηγη που δινει ενεγεια στο Σιλο.Οσο για τη Τζουλιετ βλεπουμε στο τελος κατι να εχει παθει στο χερι και να λυποθυμει.
02.04-05
Πολλές εξελίξεις, αν και δεν καταλαβαίνω μερικά πράγματα.
Spoiler
Γιατί σκάλωσε η Τζούλιετ με τον Σόλο και δεν τον παίρνει με το καλό; Δλδ, ΟΚ το άτομο είναι ασταθές το λιγότερο, άστον να λέει τα ψέμματά του μέχρι να καταφέρεις να φύγεις... Ουσιαστικά, η ουσία αυτής την σεζόν είναι ο αγώνας δρόμου της Τζούλιετ να καταφέρει να προσεγγίσει το Σιλό της, πριν κλιμακωθούν τα επεισόδια και έχουν όλοι την κατάληξη του άλλου Σιλό. Δεν τής έφταναν όλα τα εμπόδια, έχει και τον Σόλο που θα την βάλει να κατέβει να τον βοηθήσει να μην πλημμυρίσει.
Πάντως, πρέπει να έχει κάνει πολύ φρικτά πράγματα για να επιβιώσει εκεί μέσα. Δεν θα μού κάνει εντύπωση αν άφησε επιζώντες να πεθάνουν από την πείνα.
Όπως το έχω ήδη υποψιαστεί, ο Δήμαρχος είναι κι αυτός χαμηλά στην αλυσίδα αφού υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει όπως είδαμε, όταν τού έδειχνε τους χάρτες το αγόρι από τα ορυχεία. Εντωμεταξύ, δεν ξέρουν ότι η γη είναι στρογγυλή και γυρίζει;;;
Μού έχει κολλήσει στο μυαλό κάτι με τους χρόνους, κάτι δεν μού κολλάει, με τα 140 χρόνια από την επανάσταση. Νομίζω ότι είναι πολύ πρόσφατα όλα αυτά. Δεν ξέρω γιατί βρίσκονται εκεί, δεν ξέρω αν είναι στη γη...
Σού δημιουργεί πολλά ερωτήματα.
Η 2η σεζόν είναι πολύ καλύτερη από την 1η, πάντως.
κυριως λογω της πληροφοριας του Δημαρχου στη Σκια του οτι το Σιλο δημιουργηθηκε πριν 352 χρονια,κατι που σε οδηγει στην ευλογη απορια τι τοσο πολυ καταστροφικο καναν ωστε να μην εχει επανελθει σε βιωσιμα επιπεδα η ατμοσφαιρα μετα απο τοσα χρονια.Σε αλλα νεα στο Σιλο σχεδον ολοι ειναι σε ενα μα μου,με νεα κοντρα του Δικαστικου με το Δημαρχο,ενω στο αλλο Σιλο η Τζουλιετ βλεπει στο φιναλε οτι ισως υπαρχει κι αλλος ενας εκει περα.
Έχει σκεφτεί κανείς ότι το Σιλό είναι σαν τη Σπηλιά του Πλάτωνα; Άρχισα να το σκέφτομαι όταν συνειδητοποίησα ότι
Spoiler
δεν γνωρίζουν καν, ότι υπάρχει το ηλιακό σύστημα
και πόσο εύκολο είναι να κρατάς τους ανθρώπους σε άγνοια. Βέβαια, η περιέργεια πάντα υπερνικά τον φόβο.
Ω, οκ είδα ότι υπάρχουν άρθρα γι αυτό απο πέρισυ...
Τελευταία επεξεργασία από τον/την ATHENA1971; 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 07:06