-
31 Δεκεμβρίου 2024, 07:06
Moderator

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
johny f
Και η απορία που έχω εξαρχής
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
31 Δεκεμβρίου 2024, 11:27
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
ATHENA1971
Και η απορία που έχω εξαρχής
Ολα αυτα ειναι ευλογα ερωτηματα για τα οποια πρεπει να εχουμε απαντησεις σταδιακα και ειναι ολα πολυ σημαντικα.
-
-
5 Ιανουαρίου 2025, 14:33
TV Guru!
-
-
6 Ιανουαρίου 2025, 12:16
TV Guru!
Έχω απογοητευτεί με την δεύτερη σεζόν έχω δει μέχρι και το 7 και δεν έχουμε μάθει τίποτα , η δικιά μας βολοδέρνει με τον τρελό στο άλλο Σιλό ολόκληρη σεζόν και στο δικό μας σιλό το μόνο που μάθαμε είναι πόσα χρόνια υπάρχουν τα σιλό και κατά τα άλλα βλέπουμε τις ομάδες των επιζώντων να τσακώνονται ασταμάτητα the 100 ! Είναι ωραία η σειρά έχει ενδιαφέρον το στορι της αλλά κάτι πρέπει να κάνει να προχωρήσει. Περίμενα διαφορετικά να πάει η δεύτερη σεζόν και έχω απογοητευτεί με την τόσο αργή εξέλιξη των επεισοδίων
-
-
7 Ιανουαρίου 2025, 07:19
Moderator
02.08
Πάλι ένα επεισόδιο όπου γίνονται ελάχιστα πράγματα.
-
7 Ιανουαρίου 2025, 09:46
TV Guru!
02.08
Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους.
Εάν κατάλαβα καλά και δεν κάνω κάπου λάθος, το κορίτσι μας βούτηξε με σκοπό να επανεκκινήσει την αντλία για να μην πλημμυρίσει το silo. Όταν το έκανε, από ότι είδα, άνοιξε και μία ΄΄πύλη΄΄. Η δικιά μας πέρασε μεν απο εκεί αλλά από ότι κατάλαβα ανέβηκε και πάλι στο επίπεδο από όπου βούτηξε. Εδώ υπάρχει ένα θέμα με την άνωση, καθότι, από την στγμή πυ το νερό δεν είναι θαλασσινό δνε ξέρω το κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει η άνωση, νοουμένου ότι δεν έχω κάνει ποτέ μπάνιο σε ποτάμι ή λίμνη.
By the way. όταν λοιπόν ανέβηκε και πάλι εκεί που ήταν είδε το βέλος τα αίμματα και τον ΄΄Λούλη΄΄ να απουσιάζει, οπότε εμφανίστγηκαν και οι τοξότες.
Εάν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με.
Όσο αφορά τα εντός του δικού μας silo απλά μαθαίνουμε κάποια στοιχεία περισσότερα.
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
11 Ιανουαρίου 2025, 04:59
TV Guru!
2.09
Αν εξαιρεσουμε το Λουκας
-
11 Ιανουαρίου 2025, 10:14
TV Guru!
...
Ακριβώς έτσι το φαντάζομαι κι εγώ. Νομίζω μάλιστα ότι στο επόμενο και τελευταίο (εάν δεν κάνω λάθος) θα ανοίξει η σήραγγα. Μάλλον συμφωνεί μαζί μου και ο πρόεδρος
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
12 Ιανουαρίου 2025, 23:19
Moderator
09
Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο.
Εμένα μού άρεσε πολύ
Πάντως, ωραίο επεισόδιο.
Πότε επιτέλους θα μάθουμε
Το 'χω πει ότι ο Ρόμπινς έχει γλυκιά φατσούλα και δεν μπορώ να τον αντιπαθήσω, ή όχι;
Καμιά 10αριά φορές;;; Χμμμμ....
-
13 Ιανουαρίου 2025, 01:21
TV Master
Χαιρετώ την παρέα εδώ.
2x09
Επεισοδιάρα το 9ο! Ίσως και το καλύτερο της σειράς μέχρι τώρα, μαζί με το φινάλε της 1ης σεζόν.
Η αλήθεια είναι πως είναι άνισα τα επεισόδια, η 2η σεζόν δεν έχει το ενδιαφέρον που είχε η 1η, αλλά μου αρέσει η ατμόσφαιρα της σειράς. Για να δούμε αν θα απαντηθούν κάποια ερωτήματα και στο φινάλε της 2ης.
-