Αποτελέσματα 1 έως 2 από 2

Θέμα: Lost 2x10 - "The 23rd Psalm"

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks

Lost 2x10 - "The 23rd Psalm"

Όχι που δε θα ήταν και ο Έκο δολοφόνος στην προ το δυστύχημα ζωή του... Έπρεπε να το είχα καταλάβει, με την ευκολία που είχε σκοτώσει τους δύο εισβολείς στο δικό τους τμήμα της παραλίας.

Οκ, προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι σχετίζεται με το αεροπλάνο των εμπόρων ναρκωτικών που έπεσε κι αυτό στο νησί. Το νησί σχετίζεται με τις προηγούμενες ζωές όλων. Σε κάποιους δίνει δεύτερη ευκαιρία (Λοκ), σε άλλους ανακούφιση από τα ψυχολογικά τους τραύματα (Τζακ), κάποιοι (μάλλον) εξιλεώνονται (Έκο), άλλους συνεχίζει να τους δοκιμάζει (Τσάρλι), κάποιοι γίνονται πιο ευτυχισμένοι (Σαν και Τζιν) -- κατά κάποιο τρόπο, είναι σαν να τους κρίνει το νησί για όσα είχαν κάνει (ή είχαν πάθει) στο παρελθόν και τώρα τους απονέμει αυτό που τους αξίζει.

Κι ο μαύρος καπνός -- που τον είδαμε, άρα είναι υπαρκτός και όχι παραίσθηση -- σαν να έχει συναίσθηση. Ίσως να είναι τα λάθη του παρελθόντος του κάθε χαρακτήρα -- μια θεωρία που ενδεχομένως να εξηγούσε γιατί και ο Λοκ και ο Έκο, που είναι αυτοί που έχουν περισσότερο από όλους τους άλλους φιλοσοφήσει τη ζωή τους και ήρθαν αντιμέτωποι μαζί του κατά πρόσωπο, δεν έπαθαν τίποτα. Η αίσθησή μου είναι ότι υπάρχει θρησκευτικός συμβολισμός και εδώ.

http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

2. Thanks johny f thanked for this post
    Likes Andre Linoge, NikBG liked this post
    TV Master Το Avatar του/της NikBG
    Likes / Thanks
    Ζηλεύω αφάνταστα που το βλέπεις πρώτη φορά. Μακάρι να μπορούσα να το ξαναδώ κι εγώ για πρώτη φορά.

4. Likes ATHENA1971, Andre Linoge liked this post

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας