Α. Τόσο λαλάκες αεροπειρατές δεν έχω ματαδεί, εκτός βέβαια εάν το πράγμα σοβαρεύει μετά. Δηλαδή ρε αρχηγέ δεν έχεις ιδέα από αεροπλάνα και μπορεί ο πιλότος να κάνει ότι κόλπο σκεφτεί χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Βέβαια ακόμη δεν είπαν τι θέλουν, οπότε πάω στρο προηγούμεο ΄΄σοβαρεύει η κατάσταση΄΄, γιατί κάτω στο έφαδος κάτι συμβαίνει!
Β. Ο Έλμπα μου θυμίζει τον Σβατσενέγκερ στο true lies. Ανάθεμα με ένα όντως κάνει την δουλειά που έχει πει στην οικογένεια του.
Ειδες αεροπλανο κατευθειαν εκλεισες εισητηριο.
Κατα τα αλλα αρκετα καλα τα δυο πρωτα,
Spoiler
αν και επειδη οντως ειναι λαλακες οι αεροπειρατες,ο δικος μας επειδη ειναι μεγαλη μουρη τους εκανε ηδη μια σημαντικη κινηση μαζι με τον πιλοτο και τωρα περιμενουμε,ενω τους δουλευει ψιλο γαζι οτι ειναι μαζι τους.
Οσο για τα δυο μπαρμπαδια,ξυπνησαν αναμνησεις απ'το Muppet Show.
και στον αερα και στο εδαφος,με τους επιβατες να παιζουν σκακι στη πλατη των αεροπειρατων που 'καναν αναπαντητες στ' αφεντικο τους,ενω στο εδαφος βρισκουν οτι αυτοι "δεν υπαρχουν'...Ε στο φιναλε λογω μιας υποβοσκουσας καταστασης τιναχτηκε το σκακι στον αερα ακουστηκε ενα μπαμ και παμε για το επομενο.
Τελικά έπεσα έξω όσο αφορά τον ΄΄δικό μας΄΄. Απλός διαπραγματευτής είναι, όπως είπε και ο υιός!
Έφτασαν Τουρκία και ακόμη δεν ξέρουμε τι θέλουν τα παιδιά. Προφανώς το ΄΄ντέρμπυ΄΄ θα παιχτεί στο έδαφος.
συνεχιζει στο στυλ σουξου μουξου σε ελεγχομενο ομως πλαισιο,οπως και στην παρολιγον διεθνη κλιμακωση που την σταματησε ο δικος μας.
Για το φιναλε ειχε κι ενα μπιλιετακι σε εναν υπουργο απο καποιον γνωστο του,οεο.
Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο και με αεροπειρατές από τα Λίντλ σε κρατάει. Καλό το φινάλε είχε αγωνία, βέβαια το όλο θέμα κ γιατι έγινε η αεροπειρατεία δε μου άρεσε σαν εξήγηση
Μια χαρά σειρά ήταν και την αγωνία της τα είχε και όλα. Φυσικά δεν είναι σειρά που θα θυμάται κανείς (ίσως μόνο τον Elba)αλλά υπερβολή και το από τις χειρότερες σειρές που έχω δει ενώ κυκλοφορούν και έχουν κυκλοφορήσει τόσες τραγικές σειρές.