Καλη αρχή. Ανάλαφρο, καλοφωτισμένο επιτέλους. Αλλά και πάλι μου κλωτσάει ασχημα το ότι αυτή είναι πρώτη σεζόν.
Ο Σουτι ειναι εξαιρετικός. Τα μικρούλια, ήταν όλα γλυκούλικα. Η Ρουμπι μια χαρά.
Συνολικά Ψήφησαν
3 Χρήστες4Συνδεθείτε για να ψηφήσετε14x01Space BabiesΠΕΡΙΛΗΨΗ
Δεν Διατίθεται
Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα 11/05/2024 - 19:35
GMT 011/05/2024 - 23:35
GMT +3ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙΗ αναφορά σε επόμενα επεισόδια.Tο chatting και το spamming.Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.ΠΡΟΣΟΧΗΤο παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Καλη αρχή. Ανάλαφρο, καλοφωτισμένο επιτέλους. Αλλά και πάλι μου κλωτσάει ασχημα το ότι αυτή είναι πρώτη σεζόν.
Ο Σουτι ειναι εξαιρετικός. Τα μικρούλια, ήταν όλα γλυκούλικα. Η Ρουμπι μια χαρά.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
Στην αρχή, φοβήθηκα ότι η ιστορία θα ήταν μάλλον γελοία, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο. Η ιδέα ενός τέρατος φτιαγμένου από... μύξες δεν είναι και ό,τι πιο κομψό (τουναντίον, βασικά), αλλά τα μωράκια έσωσαν την παράσταση. Πολύ καλύτερη η Ρούμπι σε σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο. Αυτό που μου κλώτσησε περισσότερο, βέβαια, ήταν ότι τα μωρά, από εκεί που ο Μπαμπούλας τα τρόμαζε απίστευτα, ξαφνικά τον αγάπησαν και δεν ήθελαν να πάθει κακό. Πολύ απότομη αλλαγή, που δεν έβγαζε και νόημα.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
|