Καλουτσικο Black Mirror style επισοδειο με αρκετα σχολια για διαφορα πραγματα απ'τον Davies,αλλα και παλι θελει περισοτερη προσπαθεια για να κανουν κατι ιδιαιτερο.
Συνολικά Ψήφησαν
2 Χρήστες7Συνδεθείτε για να ψηφήσετε14x05Dot and BubbleΠΕΡΙΛΗΨΗ
Δεν Διατίθεται
Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα 01/06/2024 - 19:35
GMT 001/06/2024 - 22:35
GMT +3ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙΗ αναφορά σε επόμενα επεισόδια.Tο chatting και το spamming.Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.ΠΡΟΣΟΧΗΤο παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Καλουτσικο Black Mirror style επισοδειο με αρκετα σχολια για διαφορα πραγματα απ'τον Davies,αλλα και παλι θελει περισοτερη προσπαθεια για να κανουν κατι ιδιαιτερο.
Δεν ξερω, μου μοιαζει πολυ περιεργη ολη η σεζον.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
H σειρά απευθύνεται πλέον σε πολύ μικρές ηλικίες. Την έκαναν λαμπερή, ακόμα πιο σύγχρονη και αυτό το χρειαζοτανε. Αλλά μέχρι στιγμής το μόνο επεισόδιο που το ένιωσα σαν την κανονική σειρά είναι το τρίτο, του Μοφφατ.
ΤΟ δεύτερο με την κόρη του βλαμμένου δεν μου άρεσε καθόλου. Όλα τα υπολοιπα δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν. Αλλά δεν τα νιωθω σαν Doctor Who.
Εδώ πχ όπως είπε και ο Johny ήταν σαν να βλέπω Black Mirror. ΕΝα καλό επεισόδιο Black Mirror. Αλλά δεν ξέρω, περίμενα άλλα από το DW.
Ξαναλέω τα επεισόδια είναι ωραία (οχι εσύ δεύτερο) απλώς εγώ μάλλον είμαι περίεργη.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
|