Τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν DW.
Ωραίο το τρικ που βρήκε ο ΔΟκτορας.
Λογική η απόφαση της μικρής.
Μεγάλο ερωτηματικό για την γριά γειτόνισσα αλλά αυτό θα μας απασχολήσει του χρόνου, απ ότι κατάλαβα.
Συγκινήθηκα που είδα δόκτορες από το παρελθόν. Και εκεί που βούρκωσα ήταν με τον 11 και την Ειμι.
Οταν έγιναν σκόνη στα κεντρικά στεναχωρήθηκα και κυρίως για την αγαπημένη μου Κεητ. Επίσης την Μελ παρόλο που δεν την ήξερα απο την παλιά σειρά, την λάτρεψα. Ελπίζω αυτές τις δύο να τις βλέπουμε πιο συχνά όπως και τον πολύ πολύ συμπαθητικό Μορρις. Γενικώς η Unit μου αρέσει πολύ, θέλω να τους βλέπω συχνά.
Μ αρέσει πάρα πολύ που θυμούνται τους παλιούς και τους τιμούν και ήταν πολύ συγκινητικό να ξέρεις ότι ο ηθοποιος που έκανε το τέρας στην παλιά σειρά ήταν και σε αυτα τα δύο επεισόδια, παρόλο που πλέον είναι 91 χρονων.
Ηταν μια σεζόν πολύ διαφορετική. Οχι κακή, αλλά διαφορετική. Το κεντρικό θέμα ήταν οι γονείς της Ρουμπι και δεν με ικανοποίησε ότι αυτό το γεγονός.
Απο την άλλη, ήταν πιο φωτεινή, πιο όμορφη αισθητικά απο κάθε άλλη φορά. Φαίνεται ότι έχουν όρεξη να κάνουν πράγματα.
Στο IMDB η νέα σειρά έχει μέσο όρο 6,1, η δευτερη περίοδος 2005-2022 έχει 8,6.
(Την πιο χαμηλή βαθμολογία την έχει το Space babies το οποιο εμένα μου άρεσε και το αμέσως επόμενο το χειρότερο κατ' εμέ, το πιο αφόρητα βαρετό επεισόδιο. Θυμάμαι ότι κοίταζα το ρολόι να δω πότε θα τελειώσει και είχε τον ατελείωτο)
Και εγώ το έχω την τρίτη περίοδο στο 7 και την στο 8 παρ' όλα τα θετικά της.
Και επίσης για μένα τεράστιο λάθος το μηδενίζω και κάνω τρίτη περίοδο στη σειρά. Γενικώς έγινε πολύ fan-serving όχι για τους Αγγλους αλλά για να πιάσουν τους Αμερικανούς και ακόμα περισσότερο την gen z και την gen a.
Ο Σουτι είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου δόκτορας. (Αχ ρε Ματτ, πότε θα σε ξαναδούμε στην σειρά)
Η Μιλι Γκιμπσον πολύ συμπαθητική, αν και δεν την θεωρώ φοβερή ηθοποιο.
Αντε τώρα να περιμένουμε τα χριστούγεννα.