Υπόθεση: Το επόμενο κεφάλαιο στο franchise του Twister επικεντρώνεται συο δυο κυνηγούς καταιγίδων οι οποίοι ρισκάρουν τις ζωές τους σε μια προσπάθεια να δοκιμάσουν ένα πειραματικό σύστημα ειδοποίησης του καιρού.
Cast: Daisy Edgar-Jones, Glen Powell και Anthony Ramos.
Είδος: Περιπέτεια, Δράσης, Θρίλερ. Σκηνοθεσία: Lee Isaac Chung. Σενάριο: Mark L. Smith. Παραγωγοί: Frank Marshall και Amblin Entertainment. Εταιρείες Παραγωγής: Amblin Entertainment και The Kennedy/Marshall Company. Διανομή: Universal Pictures (Αμερική) και Warner Bros. Pictures (Διεθνώς). Πρεμιέρα: 19 Ιουλίου του 2024. Διάρκεια: 122 λεπτά. Προϋπολογισμός: 200 εκατομμύρια δολάρια. Official website
Μου άρεσε η ταινία. Η Daisy Edgar-Jones ήταν εξαιρετική, δεν περίμενα να έχει μία τόσο σκοτεινή ιστορία. Ελπίζω να πάει καλά στο box office ώστε να υπάρξει sequel.
Και εμένα μού άρεσε η ταινία, έκανα καλή επιλογή πού την είδα στο σινεμά!
Πολύ ωραία η country μουσική επένδυση, όπως και η όλη ατμόσφαιρα της, μία χαρά ήταν και τα οπτικά εφέ!
Μού άρεσε πάρα πολύ η Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς, όπως πάντα πολύ καλή στον ρόλο της και κούκλα! Αρκετά καλός και ο Γκλεν Πάουελ, είχαν πολύ ωραία χημεία μεταξύ τους!
Αρκετά καλή ταινία για σινεμά , η πρωταγωνίστρια όντως ήταν πολύ καλή στο ρόλο της και μου άρεσε κ μένα η χημεία που είχε με τον Γκλεν Πάουελ.
Σίκουελ δεν ξέρω αν χρειάζεται να δούμε μια χαρά έκλεισε η ιστορία.