Υπόθεση: Οι Sonic, Knuckles και Tails ξανασυναντιούνται και συνεργάζονται ενάντια σε έναν νέο ισχυρό αντίπαλο, τον Shadow, έναν μυστηριώδη κακοποιό με δυνάμεις που δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ παρόμοιες στο παρελθόν. Με τις μοναδικές τους ικανότητές, η ομάδα πρέπει να αναζητήσει μια απίθανη συμμαχία με την ελπίδα να σταματήσει τον Shadow και να προστατεύσει τον πλανήτη.
Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, Lee Majdoub, Idris Elba, Colleen O’Shaughnessey, Tom Butler, James Marsden, Tika Sumpter, Krysten Ritter, Alyla Browne, James Wolk, Sofia Pernas, Cristo FernΓ‘ndez, Jorma Taccone και Keanu Reeves.
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Υπερωρική, Κωμωδία. Σκηνοθεσία: Jeff Fowler. Σενάριο: Pat Casey, John Whittington και Josh Miller. Παραγωγοί: Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara και Hitoshi Okuno. Εταιρείες Παραγωγής: Sega Sammy Group, Original Film, Marza Animation Planet και Blur Studio. Διανομή: Paramount Pictures. Πρεμιέρα: 20 Δεκεμβρίου του 2024. Διάρκεια: 109 λεπτά. Προϋπολογισμός: -. Official website
Μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία και χάρηκα που αυτή βγήκε με υπότιτλους. Ήθελα και τις προηγούμενες δυο να τις είχα απολαύσει στη μεγάλη οθόνη αλλά δεν μας είχε κάνει τη χάρη η Odeon. Απολαυστικός ο Jim Carrey με διπλό ρόλο. Σωστή επιλογή ο Shadow ως villain.
Πολύ καλη και η τρίτη ταινία της σειράς, βέβαια μου άρεσε πιο πολύ η υπόθεση της δεύτερης κατά σειρά ταινίας. Εγώ αποφάσισα να το δω μεταγλωττισμένο όπως και τις δύο προηγούμενες, βέβαια όταν βγει ονλαιν θα το δω και με τον αυθεντικό ήχο. Ωραίος και ο Σάντοου , και πολύ ενδιαφέρον και η σκηνή μετά τους τίτλους που μας έδωσε μια ιδέα του τι θα δούμε στην επόμενη ταινία. Πραγματικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά πάντως στις συγκεκριμένες ταινίες με τον σονικ